Atklāsim patiesību: Diemžēl šis ir tās pazīmes, kuras bez šaubām norāda, ka partneris jūs krāpj

Neuzticība ir situācija, kas dažkārt noved pie dzīves sabrukuma jebkuram nopietnu attiecību pārim. Viens izvēlas sevi mānīt, mierinot sevi ar ilūzijām, citi bez iemesla vēro un aizdomājas.

Jebkurā gadījumā pat rūgtākā patiesība – būs labāka par saldākajiem meliem. Šodien mūsu komanda jums pastāstīs, kas var liecināt par partnera neuzticību.

Garastāvokļa izmaiņas

Laulātais, kurš agrāk bijis runīgs un sabiedrisks, pēkšņi kļūst klusāks, pārstāj dalīties dienas pārdzīvojumos, uz jautājumiem atbild īsi. Tas var būt saistīts ar to, ka viņš vai viņa ir atklājis nepieciešamību komunicēt ar kādu citu, tāpēc nevēlas to pašu atkārtot ar partneri.

Cilvēks, kurš ir pārkāpis laulības šķiršanu, var kļūt arī aizkaitināms. Viņš asi reaģē, kad viņam mājās uzdod rutīnas jautājumus, rupji atbild uz komentāriem.

Šādam cilvēkam var parādīties emocionālas svārstības – pēkšņi viņš kļūst jautrs, dāvina dāvanas, izsaka komplimentus, izrāda rūpes. Partneris, kurš tiek krāpts, nesaprot, kas notiek, un to, kurš ir izdarījis nodevību, moka vainas apziņa. Tādēļ viņš var sākt ļoti rūpēties par bērniem, ļaujot viņiem to, kas iepriekš bija aizliegts.

 

Pārvērtības garderobē

Viena no acīmredzamām krāpšanas pazīmēm ir tā, ka partneris sāk pievērst lielāku uzmanību savam izskatam un rūpīgāk izvēlas apģērbu, kas iepriekš nebija viņa paradums.

Nodevējas sievietes garderobē var būt jauna apakšveļa, un viņas gaume attiecībā uz vispārējo apģērba stilu var mainīties, padarot viņu izsmalcinātāku un provokatīvāku.

 

Nav vairāk acu kontakta

Nepamanāma neuzticības pazīme ir izvairīšanās no acu kontakta: partneris atnāk no darba un uzreiz dodas darīt savas lietas, un, kad viņam vai viņai tiek uzdoti jautājumi, viņš vai viņa atbild, izvairoties no laulātā skatiena.

Lasi vēl: Šīm trim zīmēm aprīļa beigās un maija sākumā gaidāms grūts un pārbaudījumiem pilns laiks

Tādējādi krāpnieks neapzināti cenšas slēpt savu rīcību, it kā viņš būtu vainīgs bērns.

Nākošās pazīmes skaties lasot tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment